Edit: Kukaan ei ole vielä huomannut, tai ainakaan kehdannut oikaista .. yksi pikku juttu kannattaa huomioida, kartta ei ole Pariisista vaan sen lähettyvillä olevasta Loire Valleysta. Pariisiin on matkaa n. 158 km.

Tänään oli tarkoitus tehdä opiskelussa rästiin jääneitä tehtäviä, mutta kuinkas kävikään .. ei, mineily ei vienyt mennessään. Ongelmana oli langattomasta näppiksestä ta-a-a-as loppuneet paristot, kirjoittamisesta ei tullut mitään. Jokainen kirjain täytyi näppäillä kahteen kertaan (ei ollut ensimmäinen kerta, ei), se kyllä pistää vihaksi. Ei auttanut, oli ruvettava mineilemään, kyllä harmitti;)

Pöydän reunalla oli Pariisin kartta, odottelemassa tulevia retkiä. Sitä katsellessa tuli mieleen, etteikö näitä karttojakin voisi tehdä vähän pienemmässä koossa. Tätä ideaa täytyy kyllä tarjota karttatehtaalle. Minikokoisia karttoja mahtuisi useampikin taskuun. Ison kartan levittäminen auki keskellä Pariisin katua herättää turhaa huomiota .. turisti!
Joo, seuraavan kerran kun lähden Pariisiin (viimeksi olin siellä entisessä elämässä), otan tämän minikartan mukaan.

1250181672_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tarvii sitten muistaa pakata myös se suurennuslasi.
Onko muilla käyntiä Pariisissa? .. jos, täältä voi tulostaa tuoreen, vuoden 2009 kartan, kaikki tärkeimmät nähtävyydet on merkitty selkeästi.