Nyt on tullut pidettyä pientä taukoa mineilyn suhteen. Kesälomalla aika kuluu niin sukkelaan kaikkea mukavaa puuhaillessa. Meillä on siivottu ja tehty remonttia. Ovia olen maalannut jo ainakin seitsemän kappaletta ja kaikki moneen kertaan. Kirpputorille on kannettu lähes kaikki mikä vaan pienellä nykäisyllä on irronnut, taloon tarvitaan nyt tilaa. Joka ilta olen pussittanut, hinnotellut ja lätkinyt tarroja myytäviin tavaroihin. Aamulla on viety lisää kamaa kirpputorille, hyvin niitä on mennytkin, tarpeeksi halvalla kun myy ;) 

Kesälomareissun hankinnat:
1772204.jpg

Taivassalon silakkarysäyksestä löytyi pöydät, tuolit ja astiakaappi, samoin kahviastiasto. Kalusteet varmaankin saavat uuden värin pintaansa, jos vain viitsin hioa lakan ensin pinnasta. Kaapin päällä oleva ruukku kirppikseltä, kolpakot Raunilta.

1772199.jpg

Pieni kattokruunu löytyi joensuun antiikkimessuilta. Se oli myyjän vaimon tekemä, mutta vaimon nimeä en saanut selville. Hieno, vai mitä?

1772206.jpg

Tämäkin "kannu" on myyjän vaimon tekemä. Vati löytyi myös antiikkimessuilta ja on ihan oikeaa hopeaa, leima ja kaikki! Leuhka vai mitä?

1772208.jpg

Nuken sain jostain leluautomaatista jossain päin suomea, saattoi muuten olla Vaasassa .. Ei mitenkään erikoinen?
Kaapin ovessa roikkuva tuohitorvi on joensuun torikirppikseltä.
Samoin kuin alla olevat taulut ja avaimenperät:

1772210.jpg

1772214.jpg

Taulujen kanssa samassa kuvassa oleva kirja on käsin tehty ja maksoi järettömästi, mutta on niin söpö, että pakko oli ostaa .. Turusta/käsityöläismuseosta.
Kaikki pitsiliinat (paitsi pöydän alla oleva) on antiikkimessuilta.

Nyt rupeenkin suunnittelemaan itselleni tatuointia. Sain isännältä jo joulukuussa synttärilahjaksi lahjakortin paikalliseen tatuointiliikkeeseen. Ihan kiva lahja, mutta mitä mie sillä teen ;o) .. ei vaan piirrän äkkiä jonkun ja annan tatuoida sen johonkin piiloisaan paikkaan ..