.. siispä kesäkisa saapi vielä jatkua ;) Oikeesti mulla on vielä palkintojen teko kesken ja tulee taas muita kiireitä, jotta voisin niitä tehdä tarvitaan lisäaikaa ..
Vastata saa tämän kuun loppuun (31.8.). Oikeita vastauksia on tullut ja kaikkien oikein vastanneiden kesken arvon yhden palkinnon. Ne jotka ei löydä oikeita kuvia, voi vaikka lähettää pelkän sähköpostiosoitteensa minun sähköpostiin, joka löytyy siitä kilpailun julkaisupostauksesta. Kaikkien vastanneidenkin kesken arvon siis palkinnon, mutta oikein vastannut saa tietystikin isomman ja mahtavamman palkinnon ;)

Eilen ostin Jyskistä ihania nenäliinoja, niistä saa kyllä kauniita lakanoita ja pöytäliinoja nukkekotilaisille. Tänään sitten revin pelihousujani ja muutakin, siitä hommasta sain paljon kaunista pitsiä, nauhaa ja kangasta (ruudutettu sametti jäi kuvaamatta ;() .. nappeja kans.
Näistä saa kuulkaa kauniita alusvaatteita nukeille, kuvasta ei edes saa selvää miten komiat pitsit niissä onkaan.. ja sitten viimeisenä se ristipistotyö, joka jäi aiemmin kuvasta.

818674.jpg

818675.jpg

818672.jpg