Viime viikonloppuna käväistiin pikaisesti turussa päin. Kummitytön pojan ristiäiset pidettiin naantalin kirkossa ja minun oli tarkoitus olla sylikummi, mutta kuinkas sattuikaan .. heti lauantaina iski hirmuinen räkätauti (mulle), enkä uskaltanut koskeakaan koko lapseen.
Ehdin silti ennen pahinta kiertään turun kaikki kaksi ;) askarteluliikettä, jotain pientä sentään sain kotiin tuotavaksi .. eikä paljoa lohduttanut, olin hakenut ma-ke välille lomaa, että voisin ihan oikeasti a) rentoutua, b) tehdä minejä .. läskiks meni siis loma, sairaana koko viikko, hitto hitto!
Tässä kuva tuomisista, korunosia, ruukku, tuoppeja, siiamilainen ja kaksi pientä nallea, kori lähtee näköjään joka paikasta ;) Miun 6-vuotias kummityttö Mariakin innostui mineilystä, oli käynyt täällä blogissakin ja hänelle piti ostaa fimoa, että pääsi tekemään nukkeja. Jäi kuva ottamatta, hienoja nukkeja tuli. Tuollaisen kissankin osti omilla rahoillaan. Jihuu, nyt ei ole ongelmia keksiä lahjoja ;o)
Mulla on edelleenkin hirmun sekava olo, päässä humisee ja kaikki äänet kaikuu ja vihloo korvia, toisaalta ei kuule mitään .. tietysti jäi joku poskiontelon/korvatulehdus ;(

426633.jpg