Kylläpä oli eka  koulupäivä jännittävä, ihan kuin lapsena joskus kauan sitten.
Aloitin nyt sitten opiskelut Kuopion Muotoiluakatemiassa
. Hullultahan se tuntuu, näin iäkkäänä vielä ruveta opiskelemaan, mutta kun se nyt oli mahdollista ja kun on tuo käsillä tekeminen ruvennut taas tuntumaan niin mukavalta, niin mikäpä ettei ;)
Rankkaa se varmasti tulee olemaan, työn ohessa, matkakin on niin pitkä .. mutta, onneksi EB on siististi cool!

Nalletalon tekeminen on tauolla, tai ainakin piti olla. Tänään kun pitkästä aikaa tuonne "pajan" puolelle eksyin, eihän sieltä meinannut millään päästä pois, niin olisi paljon houkutuksia siellä! Mitähän siitäkin tulee, kun meinasin laittaa opiskelupisteen samaan tilaan, hehhe!
Joulukalenteri-swapiinkin ilmoittauduin, että senkin takia rakentaminen venyy.

Viime viikonloppukin vierähti varsin mukavissa merkeissä, Kuopiossa Kujeillessa (ei mitään tekemistä koulun kanssa;) Samalla reissulla vierailtiin Kerkonkoskella mielenkiintoisessa Ruusun Galleriassa ja Rautalammin museossa. Museossa on nukkekotilaisille monenlaista nähtävää, vanhoja esineitä vaikka miten paljon, jopa yksi nukkekoti sieltä löytyi. Sunnuntaina kävin vielä pikavierailulla helsingissä katsomassa Islantilaisen Sigur Rosin keikan, avec ma syster. Sigur oli tietysti aivan uskomaton! Miniostoksille ei ehtinyt, askartelujakin oli mukana, mutta jäivät tekemättä, tuli vain lueskeltua kaikki matkat suuntaansa.

Nalletalon lattioista kuvat:

1867691.jpg

Yläkerran lattia on petsattua vaneria, muuten mukava, mutta siihen tarttuu pöly ja nukka lujasti, vaatii siis vielä vahauksen (tai lakan).

Alakerran lattiasta tuli kiva:

1867690.jpg

Kokeilin ensin vain tuohon yhteen ikkunaan laittaa listoja ympärille. En halua laittaa valkoisia listoja, koska sellaiset
näyttää tässä talossa liian hienoilta (vaikka ulkopuolella sellaiset onkin ;o)). Kuopiossa sattumalta eksyin taiteiden yönä (tai millähän nimellä se siellä kulkee, juhla?) Korttelimuseoon (http://www.korttelimuseo.kuopio.fi/), jossa ikkunoiden ympärykset oli harmaat ja ne näytti oikein hyvältä, pikkaisen vaaleammat saa silti olla.
Korttelimuseokin on näkemisen arvoinen!

Kunnon koululaisen tapaan, koulumatka ei kulkenut suorinta reittiä kotiin. R-kioskin lisäksi piti poiketa myös askartelukaupassa, sieltä lähti mukaan kivoja puuputeleita, näistä saa maalaamalla hienot astia nalleille:

1867692.jpg