Viime viikon työkiireiden jälkeen pää on todella tyhjä, mutta olihan mielenkiintoinen homma Taitaja2007 -kisoissa. Harmi kun en saanut kuvia esim. kondiittoreista, tekivät kerrassaan ihania koristeita marsipaanista, niistä olisi moni teistäkin saanut hyviä ideoita omiin massailuihin .. taitavia nuoria! Jatkossa teen ehkä vähän koristeellisempia täytekakkuja itsekin, ajatelkaapas nyt miniatyyrimaisemia yms ;)

Alla kuvia viikko sitten tehdyistä ja tänään kuvatuista jutuista.

Kaula- ja ranneketju ovat kultalangasta virkattu, sekaan pujottelin minihelmiä, ruskea tuoksupullo on tiimarin askartelupakkauksesta, oikeasti hieno helmi, kuvaan en vaan saanut riittävästi tarkkuutta. Näiden pienien esineiden kuvaaminen on muutenkin haasteellista, tarkentaminen on vaikeaa ja väreistä meinaa tulla mitä sattuu .. sitten pitäisi vielä saada jotain vertailua 1:1:n, eikä aina kehtaisi niitä kolikoita tai omia sormia kuvata ;)
Näissä kuvissa tuo siemenhelmistä tehty rannekoru on 1:1 koossa.
Niin ja peilin tein nukkekotitaulun kehyksiin,  koruteline on taiteltu läpinäkyvästä kovamuovista ja päälle liimasin kontaktisamettia (mikähän sen oikea nimi on??).

376611.jpg

376608.jpg