Pitkästä aikaa olen päässyt nukkiksen kimppuun.
Isäntä soi mulle omaa aikaa, lähtemällä itse saksaan. Olisin minäkin päässyt mukaan, mutta koska olen nykyisin ahkera opiskelija, valitsen moisen hömpötyksen sijaan kodin lämmön läksyjen parissa ja leppoisat illat askarrellen yömyöhään.
Joulun jälkeen on kyllä ollut sellaista touhua joka suuntaan, ettei ajatukset ole ollenkaan riittäneet nukkekotihommiin. Jos aikaa on ollut, niin se on mennyt ihan hukkaan peukaloita pyöritellessä. Sitä ei vaan saa mitään aikaan, jos joutuu koko ajan pohtiin jotain muuta.
Sitte on vielä meidän kissa-vauva Ali, joka on kyllä jo 8 kuukauden ikäinen. Kundi on ollut niin villi, ettei siltä ole oikeesti saanut hetken rauhaa, se ei rontti ole edes tarvinnut unta :(

Nyt rupee onneksi jo rauhottumaan, on nukkunut meidän kanssa yöt, että toiset saa edes hetken levätä.
Pari viimestä yötä se on nukkunut mun kainalossa, heräämättä kertaakaan yön aikana, HU! Se on kyllä vaatinut multa sitä, etten ole uskaltanut liikahtaa mihinkään suuntaan. Nyt kun muuten rupee rauhoittumaan, tää kissa on hokannut, että siellä huoneessa mihin linnottaudun useiksi tunneiksi, on pakko olla jotain tosi kiinnostavaa (ja oikeassa se onkin).
Kun istun alakerrassa muiden tehtävien parissa, kuuntelen korva tarkkana mitä ääniä yläkerrasta kuuluu, jos tulee hiljaista on pakko mennä katsoon mikä on tilanne. Mun askartelupajan ovessa on vain hakanen, vaikka se onkin sijoitettu ihan oven yläreunaan, ei se näytä kauheesti kissaa haittaavan. Vielä se ei ole tajunnut, että hakanen aukee jos sitä pukkaa alhaalta päin. Sillä on kauhee ponnistusvoima, se oikeesti ylettyy siihen hakaseen. Tarvii ensi viikolla etsiä toisenlainen lukitussysteemi.

Se siitä selityksestä, oliko riittävän hyvä?
Äskettäin vasta tajusin, etten ole tänne tehnyt mitään merkintöjä kolmeen kuukauteen. Eihän siinä muuten mitään, tuntuu vain, että aikaa on mennyt vasta, ehkä 3 viikkoa.
Osa joulukalenteristakin on jäänyt näyttämättä ja sitten olen saanut paljon kaikenlaista mukavaa moneltakin teistä ja muiltakin. Kiitos kaikille kaikesta!

1240476481_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Arvontapalkinnotkin lähti, onneksi mainitsinkin, että ne tulee myöhemmin keväällä ;) Joko teilläpäin on kevät? Täällä on tänään, eilen oli vielä talvi ;)

Lisää kuvia, kaikesta muusta mitä olen tässä vapaa-aikanani väsäillyt, tulee myöhemmin .. väärin arvasitte, ei siihen 3.a kuukautta mene, eikä 3.a päivääkään, ehkä 3 tuntia tai vähän yli. Kuvat on nimittäin jo otettu, tarvii vain ensin tehdä pari luonnostelutehtävää ja yksi essee, joka sekin on jo melkein valmis .. vartokaa vielä vähän!

Nyt se kevät taitaa tältä päivältä olla ohi, aurinko meni pilveen ja jos väärin arvaan kohta tulee räntää .. ei voi tulla, koska lämpömittari näyttää seiska plussaa.