Aamulla kello herätti jo hyvissä ajoin ennen kukon laulua. Koskapa olin vaihteeksi yksin kotona, ajattelin, että samapa tuo missä päivän vietän, kun sentään "aikuinen nainen mä oon"... hyppäsin siis junaan ja läksin kohti Lahden miniatyyri markkinoita. Mukavan leppoisa päivä olikin. Ekaksi eksyin rautatieaseman vieressä olevaan lasiateljeehen, josta ostin ison kasan lasidonitseja ja lasiputkea. Seurasin hetken miten taitavat tekijät sulattivat ja venyttivät lasia suoraksi ja mutkaksi. Yritin imeä kaiken muistiin, että osaisin sitten kotona tehdä samoin. Juu, varmaan onnistuukin ;)

Perille kun pääsin, hurmiossa tutkailin näyttelyn nukkekodit ja boxit. Ekana olisi tietysti pitänyt rynnätä ostoksille ... olin suunnitellut ostaa nukkiksen leskirouvalle Larissan kultakalamaljan, mutta nehän olikin jo loppu .. tyhmästä päästä joutuu kärsimään koko nukkekoti :(

Paljon sain silti kotiin viemistä:

1624555.jpg

Pienikuvioiset kankaat ja lehti on ruotsalaisilta, matto ja värilliset pitsiliinat Tertulta, astiat Wooperilta, iso viherkasvi Larissalta ja pienempi Larissan lapsilta, takan kipinäsuoja Heidiltä, leipäkori Anna-Liisalta, valkoinen pitsiliina Nasulta, virkattu tyyny Seijalta, kattilat ja sininen lasikannu Helkan Vaja.
Korjatkaa jos meni väärin! Kuvasta ei saa käsitystä miten pienistä esineistä on kyse. Varsinkin tuo Nasun pitsiliina on ihan järetön, niin siististi tehty ja niin pienesti, että ihan mahotonta!
Lisäksi ostelin sahoja, puuta ja nahkaa.
Kannatti lähteä! Ens kerralla haluan olla itsekin myymässä, kyllä näin on!!