Aamulla kävin hierojalla ja  nyt on pää kipeänä ja käsivarret mustelmilla ...  olin kyllä ihan tyytyväinen hierontaan, mutta nää kipeät lihakset ekan kerran jälkeen ei oo kivaa.
Swappia varten väsäilin muutamia juttuja, joista en tietenkään kerro, jos vaikka joku porukkaan kuuluva sattuisi tätä lukemaan .. vaikka eikai näitä kukaan. Mietityttää teenkö liian isotöistä juttua, pitäiskö vähentää, vai mitä tehdä. Päätin jättää yhden jutun pois ja tehdä vähän pienemmän paketin.
Nukketalo on jo saanut tapetit yläkertaan ja puulattian. Mokiakin on sattunut, etuseinän olin sahannut ilman sivuseinävaroja, vaikka toisin olin ensin suunnitellut. Tämä ei ole niin iso haitta, sen saa korjattua lisäämällä listat kumpaankin sivuun. Toinen moka jonka tein, oli se että menin sahaamaan jo paikalleen liimatun puulattian etureunan alapuolelta ja yläpuoli pääsi rispaantumaan pahasti. Nyt kun jälkeenpäin järkeilee, olisi sahaus pitänyt (aina) tehdä oikealta (näkyvältä) puolelta ja lisäksi olisin voinut teipata sahattavat reunat. Vahingosta viisastuu;)