Mukava viikonloppu askartelun merkeissä ;)
Nukkekodin väki on ostellut niin paljon kaikenlaista roinaa, että oli ihan pakko ruveta rakentamaan ullakkoa, jonne niitä voisi varastoida.
Ullakko tulee osto- ja myyntiliikkeestä löydettyyn pikku nukkekotiin, tai siis koko talosta tulee pelkästään ullakkoa. Ostin joskus ebaysta jotain ja samaan kuormaan olin "vahingossa" lisännyt myös tiilen valmistukseen tarvittavaa jauhetta ja ajattelin sitä nyt kokeilla. Ensin oli tarkoitus tehdä vain tiiliseinä/palomuuri, mutta rupesinkin tekemään takkaa (1:1 palotarkastaja ei varmaan hyväksyisi avotakkaa ullakolle ;)
Olipa tosi hölmöä ruveta takkahommiin! Tiilenteko oli muuten helppoa, mutta ei tuollaiseen monikulmaiseen takkaan. Kun tiiliaines oli kuivunut, sitä ropisi takkaa vähänkin liikutellessa. Vielä pitää liimailla osia yhteen ja paikkailla irronneita tiiliä. Mitenkähän tuo muka onnistuu ulkoseinissä .. ohjeessa taisi kyllä olla jotain mainintaa lakkauksesta, auttaisikohan se? .. jos tuo ropina edelleen jatkuu, taidan heittää takan uuniin ja tehdä vain sen palomuurin ja jonkinlaisen kaminan.  
Huom, huom! vielä .. ai, että kuka hullu tekee yleensäkään minkään näköistä takkaa tai kaminaa ullakolle ?? .. vastaus: toinen puoli tulee olemaan pieni ullakkohuone!!

1019767.jpg

1019762.jpg