Nyt on sitten kesäkausi virallisesti päättynyt. Tänä viikonloppuna oltiin meidän kesän viimeisessä sitikkatapahtumassa Rautalammilla. Viikonloppu olikin harvinaisen taidepainotteinen. Käytiin ensin katsomassa luokkakaverin näyttely Kuopion musiikkikeskuksessa. Lauantaiseen kisapäivään kuului kaksi hienoakin hienompaa tehtävärastia (eikä niissä viidessä muussakaan mitään moitittavaa ollut;) Ensimmäinen tehtävä oli upeassa Ruusun Galleriassa ja toinen rasti tulikin aivan täytenä yllätyksenä .. vaikka vihjeitä tulikin, että jotain jänskää olisi tiedossa. Pääsin kurkkimaan Anna-Marin/Mollamari UPEAAN nukkekotiin, tehtävänä oli etsiä nukkekotiin sijoitettuja sitikkaan liittyviä esineitä ;o) Tämä nukkekotitehtävä oli kyllä yksi kaikkien aikojen hienoimmista, varsinkin kun en ollut ollenkaan tietoinen, että Kerkonkoskella asustaa nukkekotiharrastaja. Pääsin samalla ihastelemaan Anna-Marin muitakin hienoja töitä, miniboxeja ja keijukaisia. Tätä rastia ihasteli muuten kaikki muutkin (eihän  ne tietysti olisi uskaltaneet minun kuullen sitä moittiakaan), kyllä taidokkaiden minien edessä kuka tahansa mykistyy, ne ukotkin!
Oli se vaan mahtavaa päästä näkemään ihan livenä minejä ja keijuja, joita on aiemmin vain kirjoissa ja netissä ihaillut ja hienoa on myöskin saada tekijälle kasvot.
Viimeinen taidetäräys (?) la-su välisenä yönä olikin sitten vähän erikoisempi: Keuhkot -(yhtyeen) aivoihin väkisin tunkeutuva ja sinne varmaan seuraavaksi vuodeksi jumittunut omituinen puhemusiikki, oli se hienoo, oli ;) ihan moisesta taivaskin repesi ja saatiin yöllä sellaiset rankkasateet niskaan. Onneksi isännän kanssa järkevinä jätettiin teltta kotiin ja saatiin nukkua kuivina autossa.
.. niin ja karaokeakin oli tarjolla.

Kuvassa Anna-Marin teoksia:

1251642181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e