Joulun aika on mennyt rattoisasti. Mineily on jäänyt vähemmälle, kun askarteluhuone on ollut muussa käytössä .. tai oikeastaan yläkertaakin ennätin kalustaa, mutta kuvia en enää päässyt ottamaan ;) Yläkerrasta puuttui tuoli, joten siirryin piharakennuksen puolelle sahailemaan ja hiomaan. Tällainen tuoli syntyi:

1171417.jpg
1171418.jpg

Tiesin että tuolista pitää tehdä hieman kapeampi, että se mahtuisi sille varattuun paikkaan, pikaisella sovituksella totesin tehneeni turhankin kapean. Ei sitä näissä kuvissa niin huomaa.
Taustalla näkyy muuten joulupukin tuoma uusi "aikuisten" lehtisaha, kyllä onkin hyvä.
Testailin töissä lehtisahoja ja nehän meinasi väkisin sahata vinoon, mutta tämäpä ei sitä tee ;) Meillä tarvitaan isoa lehtisahaa isoihin hommiin, tuskin sitä kauheasti näihin minijuttuihin käytän. Testasin kuitenkin toimivuutta ja tuolin kaikki pitkät ja suorat sivut on sahattu isolla koneella ja pienet kaarevat muodot minilehtisahalla.
Poika toi tullessaan ovikranssin, mutta koska nukkekodissa ei vielä ole ovea, en viitsinyt irrottaa muoveista ja kuvakin on sitten ottamatta, tyttöystävänsä kanssa olivat sen naisten messuilta ostaneet (hesa), kukahan siellä on ollut myymässä?

Vuoden viimeinen työpäivä menossa, toivottavasti ensi vuosi tuo mukanaan mielenkiintoisempia töitä, rupee tää jo vähän tökkiin ;o)
Oikeen IHANAA Uutta Vuotta 2008 kaikille lukijoille!
Teitä on jo aika paljon, harmittaa kun olen niin laiska päivittämään tätä blogia. Uuden
vuoden lupauksiin täytyykin lisätä: Olen ahkerampi .. hmm .. kaikessa, teen mielenkiintoisempia minejä ja muistan ajoissa kaikkia syntymäpäiväswapissa mukana olijoita.