2028995.jpg

Rouva Nalle joutui alastonmalliksi nuorelle taiteilijan alulle, mutta taiteilijapa katosikin yllättäin ja jätti rouvan yksikseen tyhjään huoneeseen -- ei tainnutkaan olla todellinen taiteilija ;)

2028996.jpg

Minä en ole kadonnut minnekään. Viihdyn koululaisena tosi hienosti. Vaikka tehtäviä kasaantuu, täytyy välillä
mineilläkin. Joulukalenteri-swapiin olen saanut jotain tehdyksi ja synttäriswapit on vielä kesken, eli kauheesti ei ole tänne blogiin laitettavaksi. Onnittelut kaikille synttäriläisille joiden lahjoista on kuvat jäänyt näyttämättä, eipä niissä ihmeellisyyksiä ole ollutkaan. Tippaliisalta sain tilkkupeitteen ja liinan, sekin kuva on vielä ottamatta, kiitos kuitenkin! Ja kiitos niille kaikille jotka on jo lähettäneet miulle synttärilahjoja, onpa hienoo tulla kotiin kun pieniä paketteja on ilmestynyt nalletalon yläkertaan.

Opiskeluissa on menossa englannin kurssi ja ajattelinkin ruveta kirjoitteleen tänne myös englanniksi. Eilisen enkun tunnin jälkeen tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin, hehhe, vielä on kertaamista ..
Projektityössä kehittelin itselleni melkoisen projektin, joka liittyy nukkekoteiluun ;o) Siinä tarvin joidenkin
teidän apua, siitä lisää kun selviää, jos selviää, myöhemmin.

Nyt muuten tiedän miksi alastonmallit on alastomia, on tosi vaikeeta piirtää turkki mallin päälle, .. siksi en sitä tuolle rouvallekaan piirtänyt, näyttää raukka ihan kynityltä kanalta.