.. hetkinen enkös minä tästä jo kerran kirjoittanut .. juu, mutta juttua ei vaan löydy, merkillistä, mutta ihan sama;) Tein siis yhtenä päivänä fimo -ruokaa, tekeminen oli mukavaa, mutta paistokset liian pitkään uunissa. Käytin läpikuultavaa (014) fimoa, kananmuniin, läskiin ja johonkin muuhunkin, paiston aikana ne muuttui liiankin läpikuultavaksi, eikä näyttänyt enää kovin luonnolliselta. Tässä pari kuvaa "herkuista":

208516.jpg

208518.jpg

208520.jpg

Huomaa varsinkin kananmunan "kuulaus", eikä lihan päällä oleva läskikään kovin herkulliselta näytä. (lime ja tomaattiviipaleet ostettuja). Salaattiin olen tyytyväinen (ylimmässä kuvassa, tarjottimella oleva näyttää servetiltä ;).. mutta mitä tästä opin .. fimoa 014 ei pidä paistaa yhtä pitkään, kananmunat olisi voinut paistaa erikseen, eikä ahtaa kaikkea samalle tarjottimelle. Luultavasti tarjottimellakin oli osuutta asiaa, se kun pysyy kuumana vielä pitkää uunista oton jälkeen.